Persondata (GDPR)​

​Hvilke oplysninger registreres

​De personoplysninger som Ganløse Fitness Klub registrerer, kan for eksempel omfatte dit navn, din adresse, din email-adresse, din fødselsdato, dit køn og lignende identifikationsoplysninger samt loginoplysninger. Alle registreringer af persondata i forbindelse med medlemskab i Ganløse Fitness Klub opbevares via en database, der administreres via Egedal Idrætsfælleskab.

Ved henvendelse via kontaktformularen på www.ganløsefitnessklub.dk opbevares dine kontaktoplysninger i op til 5 år, hvorefter de slettes. Dine oplysninger videregives eller vidersendes ikke til tredjepart og anvendes alene i forbindelse med kommunikation imellem dig og Ganløse Fitness klub vedrørende din forespørgsel.

Til hvilket formål registreres oplysningerne

​Ganløse Fitness Klub registrerer dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding/booking eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende dine abonnementer.

Sletning af personlige data

​Du har mulighed for at anmode Ganløse Fitness Klub om at få slettet alle dine personlige oplysninger fra bookingsystemet, men det skal understreges, at dette kun kan ske, såfremt der ikke er forhold hos Ganløse Fitness Klub som bevirker, at data skal bibeholdes.

Af hensyn til bogføringsloven vil fakturaer blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år. 

Har du spørgsmål til dit medlemskab?

​Så er du velkommen til at rette henvendelse via vores formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte samarbejdspartnere med Egedal Idrætsfællesskab

Kontakt

​Ganløse Fitness Klub

Ganløse hallen


Vestergade 5B
​3660 Stenløse

​✉ info@ganløsefitnessklub.dk

Persondata (GDPR)

Åbningstider

Mandag-fredag 

08.00 – 21.00

​​Lørdag-søndag
09.00– 17.00