Ganløse Fitness klub - Klubbens historie

Den 14. september 1979 stiftede Jesper Kobberrød Ganløse Vægttræningsklub. Sammen med et par venner bygede Jesper træningslokalet i kælderen, hvor klubben den dag i dag har til huse. I dag er Jesper Kobberrød ikke længere aktiv i bestyrelsen, men har for sin trofaste indsats fået tildelt æresmedlemsskab i klubben.

 
Da Ganløse Vægtræningsklub blev stiftet nedfældede Jesper Kobberrød klubbens målsætning.


”GVK´S overordnede målsætning er, at man gennem udøvelse af kombineret vægt- og løbetræningsprogrammer kan medvirke til at, uanset hvilke forudsætninger man stiller med, har mulighed for at holde sig i god fysisk form og hermed opnå et bedre velvære”.


Man må sige at målsætningen har været veldefineret af Jesper, og den dag i dag bygger Ganløse fitnessklub fortsat på mange af de samme værdier og målsætninger, der har været gældende i hele klubbens lange historie.


Jesper var formand for klubben i 35 år, hvor han igennem alle årene drev klubben med virkelyst og dedikation. Jesper har ført klubben igennem flere kriser i sit lange virke, her kan blandt andet nævnes, at Stenløse Kommune tilbage i 2003 havde planer om at ophæve lejemålet af lokalet, uden et tilbud om et andet lokale til klubbens aktiviteter. Havde kommunen fået deres vilje, kunne det have været enden for klubben. Takket være Jespers indsats blev kommunens planer ikke til noget.


I 2014 overtog Martin Iversen formandsposten. I forbindelse med formandsskiftet indførte klubben det nye navn Ganløse Fitness Klub. Martin Iversen var formand frem til 2018, hvor han uventet trak sig fra formandsposten. Martin Iversen blev erstattet af det mangeårige klubmedlem Peter Frey Jørgensen, der overtog formandsposten i marts 2019. Peter havde igennem mange år været revisor for bestyrelsen, og meldte sig på banen, da der var behov for en ny formand. Efter formandsskiftet introducerede bestyrelsen et nyt logo og fik en ny hjemmeside, tiltage der havde til formål at forny klubbens profil udadtil.

Har du spørgsmål til dit medlemskab?

​Så er du velkommen til at rette henvendelse via vores formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte samarbejdspartnere med Egedal Idrætsfællesskab

Kontakt

​Ganløse Fitness Klub

Ganløse hallen


Vestergade 5B
​3660 Stenløse

​✉ info@ganløsefitnessklub.dk

Persondata (GDPR)

Åbningstider

Mandag-fredag 

08.00 – 21.00

​​Lørdag-søndag
09.00– 17.00